ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Bitirme Ödevi dersini alabilmek için gerekli olan 180 AKTS karşılığı dersten başarılı olmak şartı 2024-2025 güz yarıyılından itibaren tüm öğrencilerimiz için kaldırılmıştır. Bu şart Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersi için 150 AKTS şeklinde uygulanacaktır. Ayrıca Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersi Bitirme Ödevi için ön şartlı bir derstir. 2024-2025 Güz yarıyılından itibaren, öğrencilerimiz Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersi ile Bitirme Ödevi dersinde aynı öğrenci grubu ve danışman ile tek bir proje üzerinde çalışacaklardır. Böylece öğrencilerimiz, güz döneminde Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersi ile başlayıp bahar döneminde Bitirme Ödevi dersi ile devam edecek şekilde proje konuları belirlemiş olacaklardır. 2024-2025 güz yarıyılında Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersini alacak öğrencilerimize duyurulur. (Bu uygulama 2024-2025 güz yarıyılından itibaren tüm öğrencilerimiz için geçerlidir)

ELEKTRONİK TASARIM VE UYGULAMASI/BİTİRME ÖDEVİ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME SÜRECİ

06 Haziran 2024 Perşembe