Yaz Stajları için Mülakat Uygulaması

2024 yılı yaz aylarında staj yapacak olan öğrencilerimiz için mülakat uygulaması şu şekilde yapılacaktır:

- Mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyetlerini geciktirmemek adına rutin uygulama devam edecektir (Stajın bittiği ayın son gününe kadar defterin bölüm sekreterliğine teslim edilmesi ve takip eden ayın ilk cuma günü mülakatların yapılması). Bu mülakatlara öğrenimine devam eden öğrencilerin katılmasında engel yoktur, isteyen öğrenciler yaz mülakatlarına katılmak üzere defter teslim edebilir.

-Öğrenimine devam eden öğrencilerin sadece mülakat için Kayseri'ye gelmesine gerek kalmaması için, yaz stajı yapan öğrenciler için son defter teslim tarihi 30 Eylül ve mülakat tarihi ise 4 Ekim Cuma'dır.

Her iki uygulamada da mülakat gününden önce bölüm web sayfasında mülakata girecek öğrenci listesi, mülakat yeri ve mülakat saati duyurulacaktır.

EEM STAJ KOMİSYONU

23 Mayıs 2024 Perşembe