DİKEY GEÇİŞ İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
  • Dikey Geçiş ile Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin sadece yerleştiği sınava esas olan ön lisans programı öğrenimi sırasında alınan dersler üzerinden intibak işlemleri yapılacaktır.
  • Söz konusu dersler için en geç Üniversiteye kayıt tarihini takip eden iki hafta (15 gün) içerisinde Öğrenci işleri daire başkanlığına gelerek intibak işlemini başlatması gerekmektedir.
  • İntibak işlemi kayıt işleminden sonra 1 kere yapıldığından bu işlemi yaptırmayan öğrenciler intibak haklarından vazgeçmiş sayılırlar.
  • İntibak işlemini başlatan öğrenciler ÖBİSİS üzerinden daha önceki öğrenimine derslerin tamımı ile ilgili bilgilerini ve notlarını sisteme girdikten sonra not durum belgelerini, ders içeriklerini ve “Önceki Öğrenmenin Tanınması” dilekçesini bölüm başkanlığına şahsen teslim etmek zorundadır. (İlgili dilekçe bölüm başkanlığından temin edilir.)
  • Komisyon tarafından yapılan intibak işlemi sonunda öğrenciler bu rapor neticesinde almaları gereken dersleri almak ve başarılı olmak zorundadır.

Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü İntibak Komisyonu

09 Ekim 2024 Çarşamba