"Bitirme Ödevi" ve "Elektronik Tasarım ve Uygulaması" Derslerini Alan Öğrenciler için Duyuru

"Bitirme Ödevi" ve "Elektronik Tasarım ve Uygulaması" derslerini alan ve ilgili formları teslim etmeyen öğrenciler için danışman atamaları yapılmıştır. Aşağıdaki sayfalardan kontrol ederek danışmanınız ile iletişime geçiniz ve en geç 04.03.2024 günü mesai bitimine kadar ilgili formları doldurarak teslim ediniz.

Bitirme ödevi formlarını imzasız olarak tarayıp aşağıdaki web sayfasından alacağınız proje kodu ile isimlendirerek https://drive.google.com/drive/u/0/folders/19MXgUDL6JDskFccrSJGQJKNBSIXEYKmy  adresine yüklemeniz ve imzalı olarak danışmanınıza teslim etmeniz gerekmektedir.

Elektronik tasarım ve uygulaması formlarını ise imzalı olarak Arş. Gör Gülnur YILMAZ ya da Arş Gör. Sevgi Duman'a teslim etmeniz gerekmektedir.

"Bitirme Ödevi" ve "Elektronik Tasarım ve Uygulaması" formlarına web sayfamızdaki ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz.

Bitirme Ödevi Sayfası

Elektronik Tasarım ve Uygulaması Sayfası

(Bu sayfalarda BİLGİ FORMU sütununda onaylandı yazısı görene kadar sayfayı takip ediniz.)

28 Şubat 2024 Çarşamba